Crema de branza, un bradut si-o noua provocare


Weekend cu spor este o noua provocare, un nou proiect culinar, menit sa uneasca bloggerii , luna de luna.  Stefania este "mamica" acestui proiect virtual, aflat acum la prima luna de viata. Sper sa creasca mare-mare. 
Si in realitate, Stefania este o mamica devotata, care, la fel ca majoritatea dintre noi, isi doreste ca ziua sa aiba 48 ore pentru a avea timp de tot si toate. Si a ales un proiect adaptat fix la viata cotidiana, la lipsa de timp, la .... motiv pentru care particip cu drag, pt.ca DA, si eu sunt in aceeasi "oala" : in week end gatesc cel mai mult, in week end imi fac de cap in bucatarie, , apoi afara la pozat, apoi la postat pe blog si tot asa. Ca...in restul zilelor din saptamana, ajung acasa la o ora la care lumina nu mai exista de ceva vreme, iar de cele mai multe ori arunc in oala cateva legume, zdup cu ele la cuptor si masa-i gata. 
Deci....priectul mi se potriveste ca o manusa.
Si daca tot se apropie Craciunul, am ales sa fac un bradut care poate sta cu succes pe orice masa. 
Simplu, din crema de branza si chutney de ceapa.

Ingrediente:
200 gr branza de vaci (facuta in casa),
3 linguri smantana,
1 vf.cutit sare, 
1/2 ardei rosu,
1/4 ardei verde,
chilli proaspat macinat, 
ierburi uscate.


Preparare:
Am mixat branza cu smantana pana am obtinut o crema omogena. 

Am condimentat cu sare si piper. 

Am dat, sau mai bine spus am incercat , forma unui bradut. 

L-am ornat cu bucatele de ardei rosu, si codita din ardei verde. 

I-am pus beteala de chilli si ierburi uscate.

Pentru un plus de gust am adaugat o lingurita de chutney de ceapa.





Comentarii

aura carolina a spus…
ce bine arata ....
Monya a spus…
Multumesc Aura.
stefy a spus…
bun si frumos!!! si daca mai e si cu branza de casa, e perfect!!!
Monya a spus…
Multumesc Stefy. 100% cu branza de casa, cum altfel??

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei