Crema de branza, un bradut si-o noua provocare


Weekend cu spor este o noua provocare, un nou proiect culinar, menit sa uneasca bloggerii , luna de luna.  Stefania este "mamica" acestui proiect virtual, aflat acum la prima luna de viata. Sper sa creasca mare-mare. 
Si in realitate, Stefania este o mamica devotata, care, la fel ca majoritatea dintre noi, isi doreste ca ziua sa aiba 48 ore pentru a avea timp de tot si toate. Si a ales un proiect adaptat fix la viata cotidiana, la lipsa de timp, la .... motiv pentru care particip cu drag, pt.ca DA, si eu sunt in aceeasi "oala" : in week end gatesc cel mai mult, in week end imi fac de cap in bucatarie, , apoi afara la pozat, apoi la postat pe blog si tot asa. Ca...in restul zilelor din saptamana, ajung acasa la o ora la care lumina nu mai exista de ceva vreme, iar de cele mai multe ori arunc in oala cateva legume, zdup cu ele la cuptor si masa-i gata. 
Deci....priectul mi se potriveste ca o manusa.
Si daca tot se apropie Craciunul, am ales sa fac un bradut care poate sta cu succes pe orice masa. 
Simplu, din crema de branza si chutney de ceapa.

Ingrediente:
200 gr branza de vaci (facuta in casa),
3 linguri smantana,
1 vf.cutit sare, 
1/2 ardei rosu,
1/4 ardei verde,
chilli proaspat macinat, 
ierburi uscate.


Preparare:
Am mixat branza cu smantana pana am obtinut o crema omogena. 

Am condimentat cu sare si piper. 

Am dat, sau mai bine spus am incercat , forma unui bradut. 

L-am ornat cu bucatele de ardei rosu, si codita din ardei verde. 

I-am pus beteala de chilli si ierburi uscate.

Pentru un plus de gust am adaugat o lingurita de chutney de ceapa.





Comentarii

aura carolina a spus…
ce bine arata ....
Monya a spus…
Multumesc Aura.
stefy a spus…
bun si frumos!!! si daca mai e si cu branza de casa, e perfect!!!
Monya a spus…
Multumesc Stefy. 100% cu branza de casa, cum altfel??

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor