joi, 2 iunie 2016

Salata cu naut, porumb si telemea


Aceasta salata este numai buna pentru zilele calduroase de vara. Unde mai pui ca e simplu si rapid de facut. O puteti face chiar si la birou, daca acasa nu ati avut timp sa va pregatiti borcanul pentru a doua zi. 


Ingrediente:

200 gr naut, 
1 cutie porumb boabe Sun Food, 
1 castravete,
1/2 ceapa rosie, 
200 gr telemea , 
3-4 rosii, 
3 fire patrunjel, 
sare, piper, ulei de masline.


Preparare:

Desfacem conservele si scurgem apa din ele. Clatim boabele in apa curata, le scurgem si le punem in castron. 

Taiem ceapa si o adaugam peste boabe. 

Castravetele si telemeaua le taiem cubulete mici. 

Feliem rosiile. 

Condimentam cu sare si piper dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si amestecam. 

La final presaram si patrunjelul . 

Pentru satietate putem adauga si un ou fiert. 



 S-aveti pofta !

Niciun comentariu:

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...