Ingrediente:
3 roşii,
½ dovlecel,
2 cepe,
3 cozi de telină ,
3 catei de usturoi,
frunze busuioc,
sare, piper, unt
Preparare:
Aceasta supa se află in farfuriile noastre, tot în urma piticului meu de a nu mai arunca resturile (si aici ma refer la capete, bucatele ) de legume.
Făcusem asadar niscaiva rosii umplute cu brânză la cuptor, delicioase de altfel, dar aici nu-i vorba despre ele si-mi ramasese miezul. Era asa zemos şi roşu şi parca-mi părea rău sa le arunc. Iar salata nu prea aveam cu ce să o savurez.
Aşa că, le-am aruncat repede într-o cratită, alături de ½ dovlecel, 2 cepe, 3 cozi de telină şi vreo 3 catei de usturoi. Am condimentat totul după gust si am lasat sa fiarbă.
La final , am adaugat 2 frunze de busuioc şi un cub de unt. Am pasat totul la blender si am savurat .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu