joi, 9 iunie 2011

Supa din pulpe de curcan

Perioada asta sunt nevoita sa gatesc mancare de regim (fara prajeli, carne de porc sau vita, uleiuri, grasimi...etc.) pentru sotulica care are "un pic de colesterol si o intoxicatie cu alimente nesanatoase" . Nah, macar el ARE ceva  :D.  Si.......offf ce greu e ....Idei sunt, dar bugetul e destul de limitat si nu ne permitem fel de fel de "legumuri" deocheate, raritati, astfel incat ma limitez la carne de pui, curcan, peste....si  legumele noastre autohtone : cartofi, morcov, praz, ceapa, dovlecei...
Azi am facut o supa din pulpe de curcan.....delicioasa !!! Vedeti  ????!!!????   Ma si laud singura !!!!
Pret aproximativ....15 lei.

Ingrediente:
2 pulpe curcan,
1 morcov,
3 cartofi,
1/2 praz,
2 litri apa,
delikat.

Preparare:
Intr-o oala de 3-4 litri se pune apa la fiert impreuna cu carnea de curcan (pulpe in cazul meu).
Intre timp se curata legumele si se taie bucati potrivite. Cand a fiert carnea (aproximativ 30 minute) o desfacem pe pe oase, o punem inapoi  la fiert, adaugam legumele, condimentam si mai lasam la fiert cam 20-25 minute.
Pofta buna !!!!!

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...