joi, 21 februarie 2013

Pulpe de pui cu praz si couscous

O noua zi, o noua provocare. "mamiiiii, papiiiiiiiii", "da` noi nu mancam azi? mi-e foooameee" astea erau cuvintele ce ma insoteau in drumul spre bucatarie . Si drumul parea din ce in ce mai lung, iar neuronii se agitau si se loveau cap in cap, poate-poate vine unul cu o idee salvatoare ! Si castigator este............. puiul cu garnitura de couscous.
Am inhatat din mers o punga de pulpe (vreo 6 la numar) si un praz mic si amarat, ratacit si el prin camara, iar bonus o cana de couscous, ca doar se face super mega repede.
Am calit prazul, am adaugat 100 ml apa si 100 ml vin alb,  am pus pulpele, am condimentat dupa gust si am lasat la foc mediu pana a ramas un sos dens in tava.
Separat am infierbantat o cana de apa, am adaugat couscous-ul si am lasat acoperit 5 minute (atat scria pe cutie).

Pofta buna !!!!


3 comentarii:

stefy spunea...

sincer, as veni si eu la masa la tine la o asa papa buna!!!

Paula Gafitescu spunea...

Imi place ca e o mancare rapida si delicioasa!

Monya spunea...

Stefy...va asteptam cu drag !!!

Paula...multumesc !!! pooop