miercuri, 8 mai 2013

Oua "incondeiate" in coji de ceapa

Stiti vorba aia cu "... a 3-a zi dupa Scriptura...", ei bine cam asa m-am trezit si eu  acum, a 3-a zi dupa Paste, sa va prezit niscaiva oua "incondeiate" cu coji de ceapa uscata.
Procedura este simpla si non-toxica, adicatelea bio :P.
Tot ce aveti nevoie:
coji de ceapa uscata (le strangeti pe cele de la ceapa folosita la gatit, ca tot faceti atatea bunatati)
1 lingura otet (neaparat de mere ...glumesc !!)
ulei / slaninuta pt. dat luciu.
  Preparare:
Puneti ouale la fiert, iar deasupra asezati cojile de capa. Dupa ce fierb ouale (intre 5-8 minute) , acoperiti vasul si mai lasati ouale in apa inca jumatate de ora, dupa care se scot, se lasa sa se usuce bine si se ung cu ulei sau slaninuta pentru luciu.




2 comentarii:

Anonim spunea...

Ouale sunt COLORATE cu coji de ceapa! A incondeia inseamna a scrie cu ceara pe oua - ceea ce tu nu ai facut :(

Monya spunea...

multumesc de atentionare.....!!

Reduceri masive in luna cadourilor doar pe Portokal.ro