Paste cu dovlecei

Pentru-ca e vineri, pentru-ca e post, dar mai ales pentru-ca sunt la scarbici  si n-am chef de munca (ce legatura o avea asta cu mancarea??!!??) m-am gandit sa va prezint aceasta delicatesa :D
 Ingrediente:
2 dovlecei,
1 catel usturoi,
paste,
sare, piper.
 Preparare:
Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor.
Separat, taiem dovlecelul felii subtiri(cu tot cu coaja), si il punem la calit in 2 linguri de ulei , impreuna cu catelul de usturoi. Dupa vreo 3 minute adaugam un pahar de apa (cam 100 ml) acoperim cu un capac si lasam la inabusit vreo 10 minute (nu amestecam sa nu se sfarame).
Dupa ce au fiert, scurgem pastele de apa, adaugam dovleceii, condimentam dupa gust si servim.


Comentarii

Liana10 a spus…
Arata bine!
Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei