vineri, 3 mai 2013

Paste cu dovlecei

Pentru-ca e vineri, pentru-ca e post, dar mai ales pentru-ca sunt la scarbici  si n-am chef de munca (ce legatura o avea asta cu mancarea??!!??) m-am gandit sa va prezint aceasta delicatesa :D
 Ingrediente:
2 dovlecei,
1 catel usturoi,
paste,
sare, piper.
 Preparare:
Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor.
Separat, taiem dovlecelul felii subtiri(cu tot cu coaja), si il punem la calit in 2 linguri de ulei , impreuna cu catelul de usturoi. Dupa vreo 3 minute adaugam un pahar de apa (cam 100 ml) acoperim cu un capac si lasam la inabusit vreo 10 minute (nu amestecam sa nu se sfarame).
Dupa ce au fiert, scurgem pastele de apa, adaugam dovleceii, condimentam dupa gust si servim.


Un comentariu:

Liana10 spunea...

Arata bine!
Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...