Cand vrei sa pui pe masa ceva simplu si delicios in acelasi timp, asta e reteta ideala. Parerea mea, nu dati cu parul.Ingrediente putine, gust bun buuun. Iar daca aveti in dotare kinderi mofturosi , asa ca mine, cu siguranta de data asta nu vor face mofturi. Sunt crocante, aromate...fix ca cele cu multe "e-uri" de la fast food.
Ingrediente :
4 pulpe pui,
2 linguri pesmet,
2 linguri seminte (floarea soarelui , susan si dovleac),
100 gr cascaval ras,
1 ou,
sare, piper
garnitura:
morcov caramelizat si seminte de susan
Preparare:
Spalam pulpele si le stergem cu un prosop de hartie de surplusul de apa.
Amestecam pesmetul cu cascavalul ras, semintele si condimetele.
Oul il batem intr-un castron separat, cu 2 linguri de ulei.
Trecem fiecare pulpa prin oul batut apoi prin pesmetul cu seminte. Le asezam frumos in tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 40-45 minute.
Morcovul il spalam, curatam si feliem apoi il punem in tigaie la prajit cu 2 linguri de ulei. Dupa vreo 5 minute adaugam o lingurita de zahar si amestecam pana se caramelizeaza, prinzand o culoare aramie. Presaram semnte de susan, oprim focul si asezam pe farfurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu