joi, 23 octombrie 2014

Pulpe de pui in crusta de pesmet, cascaval si seminte


Cand vrei sa pui pe masa ceva simplu si delicios in acelasi timp, asta e reteta ideala. Parerea mea, nu dati cu parul.Ingrediente putine, gust bun buuun. Iar daca aveti in dotare kinderi mofturosi , asa ca mine, cu siguranta de data asta nu vor face mofturi. Sunt crocante, aromate...fix ca cele cu multe "e-uri" de la fast food. 


Ingrediente :

4 pulpe pui,
2 linguri pesmet,
2 linguri seminte (floarea soarelui , susan si dovleac),
100 gr cascaval ras,
1 ou,
sare, piper

garnitura:
morcov caramelizat si seminte de susan

Preparare:

Spalam pulpele si le stergem cu un prosop de hartie de surplusul de apa.

Amestecam pesmetul cu cascavalul ras, semintele si condimetele.

Oul il batem intr-un castron separat, cu 2 linguri de ulei.

Trecem fiecare pulpa prin oul batut apoi prin pesmetul cu seminte. Le asezam frumos in tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 40-45 minute.

Morcovul il spalam, curatam si feliem apoi il punem in tigaie la prajit cu 2 linguri de ulei. Dupa vreo 5 minute adaugam o lingurita de zahar si amestecam pana se caramelizeaza, prinzand o culoare aramie. Presaram semnte de susan, oprim focul si asezam pe farfurie.



Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...