Pulpe de pui in crusta de pesmet, cascaval si seminte


Cand vrei sa pui pe masa ceva simplu si delicios in acelasi timp, asta e reteta ideala. Parerea mea, nu dati cu parul.Ingrediente putine, gust bun buuun. Iar daca aveti in dotare kinderi mofturosi , asa ca mine, cu siguranta de data asta nu vor face mofturi. Sunt crocante, aromate...fix ca cele cu multe "e-uri" de la fast food. 


Ingrediente :

4 pulpe pui,
2 linguri pesmet,
2 linguri seminte (floarea soarelui , susan si dovleac),
100 gr cascaval ras,
1 ou,
sare, piper

garnitura:
morcov caramelizat si seminte de susan

Preparare:

Spalam pulpele si le stergem cu un prosop de hartie de surplusul de apa.

Amestecam pesmetul cu cascavalul ras, semintele si condimetele.

Oul il batem intr-un castron separat, cu 2 linguri de ulei.

Trecem fiecare pulpa prin oul batut apoi prin pesmetul cu seminte. Le asezam frumos in tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 40-45 minute.

Morcovul il spalam, curatam si feliem apoi il punem in tigaie la prajit cu 2 linguri de ulei. Dupa vreo 5 minute adaugam o lingurita de zahar si amestecam pana se caramelizeaza, prinzand o culoare aramie. Presaram semnte de susan, oprim focul si asezam pe farfurie.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bulete de branza

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei