Din categoria “ce
mai punem pe masă să dea bine la invitaţi” face parte şi reţeta asta de ficăţei
de pui înveliţi în Kaiser/bacon/slănină. Se face uşor şi e gustoasă rău. Iar în
compania unui piure de cartofi şi un pahar de vin roşu, deja e dezmăt .
Pfuoiiii, deja mi s-a făcut foame şi doar abia am mâncat (caş cu ardei ce-i drept,
dar am mancat) .
Ingrediente:
250 gr ficat de
pui ,
kaiser (tot
atâtea felii câti ficătei avem),
sare, piper,
scobitori
Preparare:
Condimentăm
ficăţeii cu sare şi piper .
Învelim
fiecare ficăţei într-o felie de Kaiser (sau slaninuţă afumat, dacă vă place un
pic mai gras) şi o fixăm, întepând ficăteii cu o scobitoare.
Aşezăm
ficăţeii în tavă şi-i dăm la cuptorul încins la 180 minute, aproximativ 30-35
minute.
Când sunt rumeni, îi acoperim cu o folie
de aluminiu şi-i lăsăm puţin să se răcorească.
V-am spus că-s uşor de făcut, nu ?
S-aveti pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu