Ingrediente:
1 pachet paste (500gr) - de data asta am folosit "suruburi" colorate (nu stiu exact cum se numesc),
200 gr piept de pui,
Sos bechamel: (optional)
100 gr cascaval ras(sau orice fel de branza preferati),
100 gr smantana
Se pune un vas cu apa la fiert, iar cand clocoteste apa se adauga o lingura de ulei (sa nu se lipeasca), un praf de sare si pastele. Se lasa la fiert cca. 10 minute. Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe cu putin delicat, tot aproximativ 10 minute.
Optional, daca doriti puteti face si un sos alb pentru paste. Eu l-am facut din 100 gr cas de vaca si 100 gr smantana.
Se aseaza intr-un vas yena un rand de paste, un rand de piept, iar paste si tot asa pana terminam ingredentele, avand grija ca ultimul strat sa fie de paste. Deasupra se toarna sosul alb si se da la cuptor pentru maxim 30 minute.
Pofta Buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu