Weekend cu spor este o noua provocare, un nou proiect culinar, menit sa uneasca bloggerii , luna de luna. Stefania este "mamica" acestui proiect virtual, aflat acum la prima luna de viata. Sper sa creasca mare-mare.
Si in realitate, Stefania este o mamica devotata, care, la fel ca majoritatea dintre noi, isi doreste ca ziua sa aiba 48 ore pentru a avea timp de tot si toate. Si a ales un proiect adaptat fix la viata cotidiana, la lipsa de timp, la .... motiv pentru care particip cu drag, pt.ca DA, si eu sunt in aceeasi "oala" : in week end gatesc cel mai mult, in week end imi fac de cap in bucatarie, , apoi afara la pozat, apoi la postat pe blog si tot asa. Ca...in restul zilelor din saptamana, ajung acasa la o ora la care lumina nu mai exista de ceva vreme, iar de cele mai multe ori arunc in oala cateva legume, zdup cu ele la cuptor si masa-i gata.
Deci....priectul mi se potriveste ca o manusa.
Si daca tot se apropie Craciunul, am ales sa fac un bradut care poate sta cu succes pe orice masa.
Simplu, din crema de branza si chutney de ceapa.
Ingrediente:
200 gr branza de vaci (facuta in casa),
3 linguri smantana,
1 vf.cutit sare,
1/2 ardei rosu,
1/4 ardei verde,
chilli proaspat macinat,
ierburi uscate.
Preparare:
Am mixat branza cu smantana pana am obtinut o crema omogena.
Am condimentat cu sare si piper.
Am dat, sau mai bine spus am incercat , forma unui bradut.
L-am ornat cu bucatele de ardei rosu, si codita din ardei verde.
I-am pus beteala de chilli si ierburi uscate.
Pentru un plus de gust am adaugat o lingurita de chutney de ceapa.
4 comentarii:
ce bine arata ....
Multumesc Aura.
bun si frumos!!! si daca mai e si cu branza de casa, e perfect!!!
Multumesc Stefy. 100% cu branza de casa, cum altfel??
Trimiteți un comentariu