Am avut pofta de peste zilele trecute. Si te pui cu pofta mea ? Mai bine nu. Asa ca , hop la market de unde am agatat din zbor o punga de macrou congelat .
Am facut revizia in camara, am scos toate legumele ratacite si m-am pus pe treaba.
Ingrediente:
4 pesti (macrou)
1 dovlecel,
2 morcovi,
2 cepe,
1 conserva rosii SunFood,
1 lamaie,
Sare, piper
Preparare:
Spalam pestele si il curatam.
Taiem legumele dupa plac. Eu am taiat ceapa pestisori, dovlecelul si morcovul cubulete.
Rosiile le-am feliat.
Am condimentat pestele cu sare si piper si in burta fiecaruia am pus cate o felie de lamiae.
Am asezat pestii in vasul yena.
Deasupra am pus legumele, iar peste acestea am pus feliile de rosii.
Am adaugat un pahr de apa (200 ml) si 2 linguri de ulei si am dat tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute.
Am servit cat a fost cald cu un bot de mamaliga.
O nebunie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu