miercuri, 26 iulie 2017

Rosii cu branza la cuptor


Ingrediente:
6 rosii,
branză (bile de mozzarella şi cas proaspat de vacă, in cazul meu)
2 frunze busuioc proaspăt,
3 căţei usturoi,
2 linguri ulei de măsline,
sare, piper




Preparare:

Tăiem un căpăcel rosiilor si cu o lingurita scoatem tot miezul.
Umplem roşiile cu bile de mozzarella / caş sfărâmat. Puteţi folosi orice alt fel de brânză vă place.

Pisam caţeii de usturoi şi-i frecăm cu cele 2 linguri de ulei şi cu frunzele de busuioc tocate mărunt.

Presaram sare şi piper peste roşiile umplute şi le ungem cu pasta de usturoi.


Aşezam rosiile în tavă şi dăm la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute. 


Niciun comentariu:

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...