miercuri, 8 aprilie 2015

Chiftele / parjoale cu ciuperci si carne de miel



Ingrediente:

280 gr ciuperci taiate de la Sun Food ; 
2 felii de paine alba; 
1 ou,
200 gr carne tocata miel,
2 fire ceapa verde; 
4 catei de usturoi; 
3 linguri faina grau, 
piper, sare, oregano, ulei


Preparare:

Scurgem ciupercile de apa si le tocam marunt. Adaugam peste ele ceapa si usturoiul tocate si le pasam cu blenderul.

Adaugam feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, oul,  faina si condimentam dupa gust cu piper, sare si oregano.

La final adaugam si carnea tocata de miel. 

Omogenizam compozitia, formam chiftelele, le dam prin faina si le prajim in ulei incins. 

Dupa ce s-au rumenit, le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei. 

Merg de minune cu sos de usturoi sau cu o salata.



2 comentarii:

Unknown spunea...

Mmmm,ce bune trebuie sa fie!
Sarbatori fericite draga mea!!

Monya spunea...

Multumesc doamna draga ! Va pup.

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...