luni, 27 aprilie 2015

Salata cu avocado, oua de prepelita si icre rosii (uovo di lompo)


Dupa o perioada cu mancaruri cu muuulte calorii, cu mese imbelsugate, cu burtile pline de sar puricii pe ele, se impune o perioda mai linistita si cu muulte frunze. Deci pentru azi, o simpla salata cu oua de prepelita si icre rosii. 



Ingrediente:

1 salata,
1 avocado,
4-5 oua prepelita,
50 gr icre rosii (uovo di lompo)
sare, piper,
ulei de masline, zeama de lamaie.


Preparare:

Spalam salata si stergem surplusul de apa cu un prosop de hartie, apoi o taiem marunt (salata, nu hartia ).

Curatam avocado si-l taiem cubulete. Il adaugam peste salata.

Peste salata adaugam icrele rosii (sau uovo di lompo cum scria pe borcanel).

Stropim cu dresing din ulei si zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si amestecam.

Fierbem ouale, le curatam de coaja si le taiem in jumatate. Le punem peste frunzele de salata si servim.


Niciun comentariu:

Salata de gnocchi

Zilele trecute am vazut o reteta asemănătoare și mi s-a părut destul de interesantă, așa că m-am hotarât să încerc și eu o varianta adaptată...