Iepurasul mi-a adus in dar inamicul alergenilor, aspiratorul PhilipsIepurasul a venit putin mai devreme anul acesta si mi-a adus in dar un  aspirator de la Philips   si BUZZStore si trebuie sa spun ca am ramas profund impresionata de calitatea produsului.


Primul lucru care mi-a atras atentia a fost filtrul HEPA13 şi AirSeal care captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. Aceasta functie ni s-a potrivit manusa, intrucat fetita noastra are un fond alergic mai...sensibil sa-i spunem asa, iar primavara crizele de tuse sunt extrem de dese , astfel incat un aer curat si lipsit de alergeni e ceea ce ne trebuia. 

Unde mai pui ca avem in dotare si un catel care ne viziteaza destul de des camerele, iar in urma lui raman fire de par pe covor si chiar pe canapea.  Insa, cu noul meu ASPIRATOR, firele de par dispar ca prin minune. 

Produsul are caracteristici de inalta clasa, care fac invidios orice produs din aceasta gama:
  • Clasă de eficienţă energetică A
  • Tehnologie Airflow Max optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple!
  • Motor eficient energetic pentru rezultate puternice, perfecţionat, pentru a folosi mai puţină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare. 
  • Cap de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.                                                                                                                        1) Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime.                    2) Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală.                                                                3) Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale. 
  • Cap de aspirare cu perie Super Turbo permite curăţarea profundă a covoarelor, eliminând cu uşurinţă părul şi scamele. Peria rotativă din interiorul capului elimină activ particule mici de praf şi păr, rezultând o mai bună performanţă de curăţare a covoarelor. Roţile capului previn deteriorarea carcasei în cazul utilizării pe suprafeţe dure. 
  • Compartiment de praf de 5 l special conceput îţi permite să utilizezi optim sacul de praf pentru o curăţare mai îndelungată. 
  • Rază de acţiune lungă de 11 m pentru curăţare comodă.
  • Setările variabile de putere îţi permit să selectezi nivelul optim de aspirare în funcţie de tipul de suprafaţă.
  •  HEPA13 cu HEPA AirSeal reţine peste 99% din praf.  Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii. s-bag Ultra Long Performance captează chiar mai multe particule fine de prafs-bag Ultra Long Performance captează chiar mai multe particule fine de praf. 
  •  Menţine performanţe ridicate de curăţare pentru o perioadă mai lungă de timp graţie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard.
Pana in prezent nu i-am gasit nici un defect noului meu prieten, nici nu cred ca are,
 insa daca descopar promit ca va anunt !

Si....demonstratia de talent :DComentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Muschiulet de porc impletit