Ingrediente:
200 g zahar,
250 g lapte praf,
150 g unt,
100 ml apa,
esenta ,
50 gr ghimbir confiat,
1 portocala.
Preparare:
Apa si zaharul le punem la fiert. Dupa ce incepe sa clocoteasca si lasam la fiert pana obtinem un sirop mai gros. Adaugam untul, amestecam bine pana se topeste, apoi adaugam esenta dupa gust.
Intr-un castron amestecam laptele praf cu portocala (de la care am folosit doar coaja portocalie, taiata cubulete). Peste compozitia uscata adaugam treptat siropul de apa cu zahar si amestecam cu energie pana obtinem o consistenta potrivita.
Tapetam o tava / orice forma dorim cu folie alimentara (daca nu aveti folie, nu-i bai...doar ungeti tava cu foarte putin ulei) si punem ciocolata. O intindem pana la grosimea dorita si dam la rece cateva ore, dupa care o taiem si o servim !!!.
4 comentarii:
Ce bine arata!
Cred ca e o combinatie grozava. Arata tare bine ;)
clar un desert pe gustul meu!!!
multumesc dragilor pt cuvintele frumoase.
Trimiteți un comentariu