Am facut un tur al gradinii (de data asta real) sa vedem cum sta treaba : ce trebuie smuls si aruncat, ce trebuie rarit, ce trebuie replantat, unde, cum si ce mai semanam, etc. Stiti voi, treburi administrative, obligatorii la tara, pentru a avea provizii proaspete tot timpul anului , dar si iarna.
Ei bine, dupa o astfel de inspectie, ne-am ales cu un cos plin de "buruieni" numai bune pentru o salata delicioasa, proaspata si hranitoare.
Ingrediente:
2-3 frunze de stevie,
frunze de untisor,
frunze de spanac (de la o tufa ratacita de anul trecut),
frunze de papadie,
2 fire hasmatuchi,
2 fire patrunjel verde,
50 gr cascaval de casa,
2 linguri ulei,
zeama de la 1/2 lamaie,
un praf de sare.
Preparare:
Am spalat si am taiat marunt frunzele pentru salata.
Cascavalul l-am taiat cubulete mici.
Am adaugat uleiul, zeama de lamaie si un praf de sare. Am amestecat.
Ce a iesit? O salata rapida si delicioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu