Cand am descoperit prima data soia mi s-a parut ceva: ....wow.... !!!! Se transformase in mancarea ideala pentru zilele de post. Parca nici nu mai exista altceva. Cu timpul, si-a mai pierdut din importanta, insa zilele trecute, am redescoperit bucatile mari de soia numai bune pentru snitele. Asa ca mi-am ales frumos vreo 15 bucati mari si ochioase si cum ama juns acasa m-am pus pe treaba.
Ingrediente:
15 bucati soia,
sare, piper,
50 gr faina grau,
50 gr faina porumb /pesmet,
6 oua,
ulei pentru prajit.
Preparare:
Punem snitele la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 20 minute. Le scurgem de surplusul de apa.
Batem ouala spuma, cu sare si piper.
Faina de grau o amestecam cu faina de porumb sau cu pesmetul.
Luam fiecare bucata de soia si o trecem prin ou, apoi prin faina, iar prin ou, iar faina si iar ou apoi le punem la prajit in ulei incins.
Sunt absolut delicioase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu