joi, 14 martie 2019

Produse pentru un păr sanatos de la Avon

Când ai o claie de păr si lung și creț și neascultător esti mereu în căutare de soluții fie pentru îndreptat, fie pentru scalp, fie...fie..fie.. De data sta mi-a venit în ajutor Avon, cu noua gamă de produse pentru îngrijirea părului: sampon, balsam, ulei. 


Le-am testat un pic reticentă, că vezi Doamne, ”nu fac parte din brandurile de top, iar pretul de catalog este destul de mic pentru a fi eficiente și de calitate”.

Samponul din gama Advance Techniques reconstruction ajuta la fortifierea si repararea parului deteriorat, ofera un aspect sanatos . Curata si improspateaza firul de păr, pentru o perioadă mai lungă de timp față de alte sampoane. 

Balsamul din gama Advance Techniques reconstruction ofera volum radacinilor, fortifica firul de par de la radacina la varf, oferind volum radacinilor, fara sa incarce parul.

Serul Advance Techniques cu argan și cocos se aplică pe parul curat, umed si apoi coafeaza ca de obicei. 

La o primă utilizare mi se pare destul de eficient și sunt mulțumită de rezultate. Vom vedea și pe viitor, după ce atât părul cât și scalpul se vor obisnui cu produsul.

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...