Trebuie să recunosc că nu mâncăm peste atât de des, pe cât ar trebui sau mai bine spus pe cât mi-as dori. Iar atunci când mâncăm, cel mai des în gătesc la cuptor, cu diverse legume pe lângă el. E metoda cel mai la îndemână și cea mai ușor de pregătit.
Ingrediente:
2 buc
trunchi de cod (sau orice fel de peste vă place),
1 cartof,
2 morcovi,
2 crengute
rozmarin,
sare, piper,
ulei
½ lămâie
Preparare:
Spălăm
peștele , îl curățăm și îl așezăm în tavă.
În burta
pestelui punem o crenguță de rozmarin (proaspăt sau uscat) și o felie de lamâie.
Condimentăm cu sare și piper.
Curătăm legumele și le tăiem
felii. Le asezam în tavă lângă pește.
Stropim cu ulei.
Acoperim tava cu folie de
aluminiu și dăm la cuptor pentru 50-60 minute.
S-aveți pofta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu